For læger og terapeuter

BICOM bioresonans er et komplement og terapeuter uddannes i Norden og verden over, til at samarbejde med den konventionelle medicin og andre behandlingsmetoder. Vores anbefaling og intention er altid at fremme et samarbejde, for patientens bedste. 

Der er to forskellige typer af BICOM-maskiner: Den stationære BICOM Optima er den mest brugte apparat i praksis. 

BICOM Optima Mobil bruges mest af dem der gerne vil have en portabel maskine som nemt kan forflyttes. Denne version er optimal for dyrlæger eller terapeuter der rejser meget. 

BICOM OPTIMA
Hver BICOM-maskine har flere hundrede behandlingsprogrammer, som i over 30 års tid har blevet testet og udviklet for at kunne give et bredt spektrum af energetiske behandlingsmuligheder. Udover det, findes der digitalt programmerede elektromagnetiske frekvensspektrum, af mere end 400 substanser der også kan tilføjes i behandling. 

BICOM-maskinen kan kontrolleres af et computersystem, som inkluderer patientadministration, journalsystem og faktureringssystem.  

BICOM OPTIMA MOBIL
Den mobile maskine omfatter alle terapeutiske funktioner som findes i den stationære model. 

Den inkluderer også en transporttaske på hjul, for at kunne pakke tilbehør ned ved transport. Den mobile maskin er udformet sådan, at den nemt kan transporteres i eksempelvis bil. 

Formedling af kundskab i teori och praktik

Under de første uddannelsestrin, får den nye terapeut al den nødvendige og grundlæggende kendskab til bioresonansmetoden, inklusive diagnostik- og behandling med BICOM-maskinen. Under guidning af vores erfarne undervisere, lærer eleverne også hvordan maskinen håndteres og øver sig i at bruge den. 

Menunavigeringen på maskinen er tydelig og den er nem at bruge både for terapeuter og eventuelle assistenter. Vores support er altid tilgængelig for at hjælpe ved spørgsmål der opkommer, akut eller over tiden.