Prevent for mig

Forebyggande behandling med BICOM bioresonans og livsstilsændringer. 

Det er dit liv! Det handler om hvordan du selv kan skabe harmoni, balance og et godt helbred gennem livsstilsændringer og din adfærd. 

”Så en tanke, og høste en handling. Så en handling, og du høster en vane. Så en vane, og du høster en karakter. Så en karakter, og du høster din skæbne.”
Ralph Waldo Emerson

Erhvervsrollen som læge og terapeut er at hjælpe andre med en holistisk synsvinkel. Derfor bruger vi komplementære metoder samman med konventionel medicin. Et eksempel på komplementær behandling, er BICOM bioresonans, homeopatiske mediciner og akupunktur. Udover dette, tilføjer vi livsstilsændringer som kan assistere dig i, at aktivt komme ud af dit sygdomsbillede og finde fysisk balance, et roligt følelsesliv og mental styrke. Med andre ord en krop i harmoni og balance. 

Gennem vores arbejde med mennesker som lider af kroniske sygdomme observerar vi tit, at personen oplever de ikke har mulighed for, at forandre situationen og opfører sig derfor som offer for sin skæbne. Nyere forskning i hvordan dina gener tilpasser sig til omgivelsen (epigenitik), viser at der altid er mulighed for at forandre situationen, når du er syg. Forskning påviser at vi påvirkes af eksterne faktorer og miljøet omkring os, uanset hvilke gener vi har. Det indre miljø forandres igennem individens adfærd og bevidsthed. Så det er helt afgørende hvad du tænker, føler, gør, hvordan du ser på omverden, hvordan du opfører dig og hvordan du behandler din fysiske krop. Både helse og sygdom er baseret på disse faktorer. 

Det betyder ikke, at du helt skal undgå sygevæsendet, medicinsk rådgivning eller holde op med at tage din medicin. Du skal fortsætte at samarbejde med din læge og den almindelige sygepleje. Vores koncept er et komplement til sygevæsendet og ikke en erstatning, endvidere fungerer vi som guide for dig i forhold til at skabe forandring i dit liv som en hjælp til selvhjælp.

Dette specifikke koncept heder ”Prevent med BICOM bioresonans og livsstilsændringer” og er designet for mennesker som har ønsket om, at være raske og som vil skabe et sundt miljø og gode forudsætninger for sundhed. 

Komplekset mennesket 
I antikke visdomskulturer og også indenfor energimedicin, taler vi om de forskellige dele af mennesket: fysisk krop, energikrop, et følelsesliv og et tankeliv. Så har vi bevidstheden selv. I litteratur og i kulturer beskrives flera dele, men vi ønsker at holde det simpelt. Den fysiske krop er kopplet til omverden igennem vores fem sanser, energikroppen (som også kaldes for eterkroppen) forbinder de forskellige dele, følselselivet indeholder vores følelser og tankelivet indeholder vores tanker.  Sammen med vores gener og prægning, så har vi mennesket i sin helhed. 

Bevidstheden har en hukommelses bank som kaldes for sindet, hvilket består af dagligbevidsthed (nuet), underbevidsthed (fortid) og overbevidsthed (fremtid).

Ayurvedisk medicin, traditionel kinesisk medicin, homeopati, bioresonans og mange andre energi-behandlingsmetoder arbejder med energikroppen som indeholder informationssystemet og kommunikationen imellem de forskellige kroppe.

Vores arbejde med BICOM ligger mest via energikroppen på fysisk og fysisk-følelsesmæssig niveau.  

Årsagen til sygdom 
Idag er cirka 90% af alle sygdomme stressrelaterede. Hvorfor føler vi os stressade? Hvorfor forandrer vi ikke årsagen til vores sygdom, istedet for at kun behandle symptomer?  Fra en naturmedicinsk synsvinkel er sygdom ikke kun forårsaget af den fysiske krop, men også tilkoblet vores følelsesliv og tankeliv.  

Årsagen til sygdom kan være en gammel og ubevidst vane, følelser der holder dig fanget eller tankemønstre som har overtaget kontrollen. Så er du ikke længere kaptajn af dit skib. Dette skaber en ond cirkel og det kan synes som om, at der ingen udvej findes. Men husk at der altid findes en vej ud! Vi vil give dig værktøjer og kundskab om, hvordan du kan tage kontrollen over dit liv tilbage. Til følelseslivet hører forventninger, formodninger, ønsker og særlige tanker. De er helt subjektive og har oftest ikke noget at gøre, med virkeligheden. Vi viser dig hvordan du kan pleje og værne om din fysiske krop, dit følelsesliv og dit tankeliv. 

Vores løsning:  Afbalancering med BICOM bioresonans sammen med rådgivning og livsstilsændringer  
Vi underviser Life Cooperation coacher for at blive kompetente og dygtige till, at hjælpe dig i denne process og træning. Din coach vejleder dig igennem dine livstilsændringer og svarer på dine spørgsmål.  

De fem punkter som tages op i programmet giver dig muligheden for, at forandre dit liv. Du starter ved at du ændrer din livsstil og forudsætningerne for din fysiske krop.  Som vi tidligere har beskrevet så giver også det en forandring i følelseslivet og tankelivet, siden de hænger sammen som en helhed. Den tid der tager er helt op til dig selv, du kan tage et trin per måned, eller gøre det hurtigere eller langsommere. 

Når du læser om disse fem punkter tror du måske at det er nemme trin og noget som alle kender til. Det er riktig nok, men kun få af os efterlever disse punkter hver dag. At vide noget og at leve efter noget hver dag, er en stor og viktig forskel. Prov ikke at presse dig altfor hårdt, det skal ikke skabe stress at forandre dit liv. Men var bevidst om dovenlars og det faktum, at det ikke altid er nemt at komme ud fra komfortzonen og forandre rutiner. Det vigtigste er at du kommer igang og laver nogen form for forandring. Stagnation er din største fjende.  

Vi ønsker dig al held og lykke! Sabine Rauch & Olle Svensson