För patienter

Hvad er bioresonans?
Bioresonans er en biofysisk metode for at diagnostisere og behandle patienter. Ligesom akupunktur og homeopati er det en form for komplementær behandling og er tænkt som supplement til konventionel medicin.

Terapeuter uddannes i Norden og verden over, til at samarbejde med den konventionelle medicin og andre behandlingsmetoder. Vores anbefaling og intention er altid at fremme et samarbejde, for at give patienten bedst mulige behandling. 

Inden behandling: patienthistorik: 
I mange tilfælde er det klogt for terapeuten/lægen, at igennem samtal med patienten få en detaljeret casehistorik. Terapeuten kan bruge bioresonans for at supplere samtalen, og det hjælper terapeuten at finde årsager til forskellig problematik og symptomer hos patienten. 

Trin 1: Bioenergetisk test.

Trin 2: Etablering af hvad der er, som forårsager patientens problematik.

Trin 3: En behandlingsplan udformes.

Behandling

Hvor lang er en behandling?
Behandlingssessionerne varierer i længde afhængig af fokus i terapin. I gennemsnit varer de ca 30-45 minuter.

Hvad skal patienten lave under behandlingen?
Patienten er tilsluttet BICOM-maskinen under behandlingen og kan sidde op eller ligge ned afslappet. 

Er der nogle bivirkninger?
Bioresonansmetoden har ingen skadelige bivirkninger og er helt smertefri. 

Hvor mange behandlinger behøver man?  
Antalet af sessioner varierer afhængig af patienten og hans/hendes symptomer. Nogle gange er det tilstrækkeligt med kun få behandlinger for at få en varig effekt. Andre gange kræves flere behandlinger under et længere tidsinterval. 

For hvem fungerer bioresonansterapi?

VOKSNE: Erfaring viser, at BICOM bioresonans kan kombineres meget effektivt sammen med konventionell medicin og andre terapimetoder. Man kan også behandle gravide efter den første trimester. 


BØRN: For børn er BICOM bioresonansterapi både mild og smertefri. Forældre kan underholde sit barn under behandlingen, man kan eksempelvis læse en bog eller se en film imens. Der er minimal fysisk kontakt i løbet af en behandling, hvilket er en stor fordel for barn der er lidt bange og nervøse for nye mennesker og undersøgelser. DYR: BICOM bioresonansterpi er en mild og smertefri behandlingsmetode også for dyr. Den er yderligere fri fra stress og med minimal kontakt, for de individer der normalt set er nervøse under eksempelvis dyrlægebesøg. Alle dyr kan behandles, store som små.